+0385 91 519 7266zin@zin.hr

Akildia krema, losion i ulje

AKILDIA krema, losion i ulje su tvari na bazi prirode s protuupalnim i regeneratornim svojstvima za njegu, zaštitu i higijenu stopala dijabetičara

Spada u grupu dermatoadjuvansa, kojem je ispitan učinak u odraslih dijabetičara aplikacijom AKILDIE na desno stopalo ispitanika a na lijevo placebo (Švedska studija) .

Odličan je učinak postignut u 86,4% ispitanika s problemom izrazito suhe kože, 88,9% kod ispitanika s hiperkeratozom (izrazito tvrdom kožom), a kod 70,6% poboljšala se čak osjetljivost na dodir i toplinu. U tijeku su randomizirane, kontrolirane, dvostruko slijepe studije.

Primjena AKILIDIA losiona, uljne kupke i kreme tijekom tri mjeseca na kožu dijabetičkog stopala čini čuda. Kožu čisti, a pridodni ekstrakti djeluju osvježavajuće, čiste stopala od gljivica.

Koža djeluje elastično, meko, poboljšava prirodnu obranu kože!

 

Prirodne tvari su već od davnine u uporabi pri njezi kože, naročito u njezi kože stopala. Laboratoriji ASEPTA (Monaco) upotrebljavaju prirodne ekstrakte i surađuju s prirodom.

AKILDIA krema sadrži ekstrakte ljekovite biljke Cantelle Asiatice i prirodan ekstrakt ploda Karite Korhogo i vitamina A. Cantella Asiatica, koja se još naziva Gota kola je vrsta puzavice koja je stoljećima poznata u tradicionalnoj medicni.

 

Redovita njega stopala

Za čišćenje stopala koristi se

AKILDIA losion
AKILDIA losion ne zahtijeva vodu ili ispiranje, već se nanosi na vatu, utrlja na stopalo i obriše bez vode i sapuna. Ne nanositi na oštećenu kožu ili otvorene rane!

AKILDIA uljna kupka
Kupka u mlakoj vodi treba trajati do 5 minuta, noge blago obrisati bez trljanja.

AKILDIA krema
AKILDIA krema za njegu i zaštitu stopala kod dijabetičara, jer krema spriječava isušivanje kože stopla, poboljšava prirodnu obranu kože i ravnotežu pH.

Buy my waste paper